Opleidingen CNC operator

De methode waarmee wij opleiden tot CNC operator is uniek en revolutionair in de CNC opleidingen wereld. De intensiteit van de opleiding (8 weken, 40 uur per week) brengt je snel tot de kern van het vak: productief economisch verspanen. Je krijgt les van een gedreven docent; een vakman met 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven.


Volg een CNC opleiding: jouw eerste stap naar een nieuwe toekomst!

In de metaalbranche is een groot tekort aan gespecialiseerde vakmensen. Vooral mig, mag en tig lassers of CNC verspaners zijn lastig in te vullen vacatures. Met een diploma CNC operator van Verder in Techniek zet je dus al snel een stap naar een nieuwe toekomst!

Bij Verder in Techniek kom je verder met de volgende opleidingen / cursussen:

     

          

Klik op een van de opleidingen voor meer informatie. Direct aanmelden? Dat kan hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ik zag veel vacatures waarin CNC personeel gevraagd werd"

"Na 21 jaar als offsetdrukker in de grafische industrie te hebben gewerkt, raakte ik na een faillissement werkzoekend. In deze branche ging het zeer slecht, dus ik kwam zo 1-2-3 niet aan het werk. Iets anders gaan doen werd een optie. Het was mij opgevallen dat er veel vacatures waren waarin CNC personeel gevraagd werd. Een aantal keren heb ik toen gereageerd op leerling CNC vacatures, maar steeds voldeed ik niet aan de eisen of het profiel.

Tot de vacature leerling CNC operator van Match 4U / Verder in Techniek voorbij kwam. Hier werden ook grafici uitgenodigd om te reageren. Dit leek mij dé kans. Na een brief, gesprek en 2 testen, was ik door en mocht ik aan de opleiding begin-nen. Mijn leeftijd (51) was geen bezwaar. Na het examen mocht ik stage gaan lopen bij Wila te Lochem als productcontroleur. Na een week werd mij gevraagd of ik na het traject van Verder in Techniek bij hen in dienst wilde komen. Dus dankzij deze opleiding, de door Match 4U geregelde stage en twee maanden werk op uitzendbasis, heb ik nu een vaste baan. Zo zie ik de toekomst weer met vertrouwen tegemoet!"