Verder met een Fanuc cursus

Naast onze opleidingen tot CNC operator, geven we ook cursussen in andere besturingssystemen. De Fanuc cursus is er daar één van. Hiermee kun je in 5 dagen de Fanuc besturing beheersen.

Fanuc is een besturing die een verbetering van de productiviteit, een grotere flexibiliteit, een betere kwaliteit en meer efficiency in de werkplaatsprogrammering oplevert. De Fanuc software en programmering is een betrouwbare CNC besturing die zeer eenvoudig en snel gemaakt is. De simulatiesoftware is inmiddels dermate ontwikkeld dat oude leermethoden over boord kunnen en het nieuwe, snelle leren in de toekomst standaard zal worden. Tijdens de Fanuc cursus van Verder in Techniek wordt geleerd op basis van moderne Fanuc simulatiesoftware en bedieningsmodules.

Onze Fanuc cursus kan gevolgd worden als aanvulling op onze opleiding CNC draaier / frezer óf bijgewoond worden door werknemers van een machinefabriek die bijgeschoold moeten worden. Na de cursus ben je in staat om betrouwbare en efficiënte CNC programma’s te ontwikkelen en hoogwaardige producten te produceren.


Kosten en duur van de Fanuc cursus

De Fanuc cursus kan ingezet worden naar behoefte. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Aanmelden?

Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden voor onze Fanuc cursus? Klik hier.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 - 724 924 of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen. 

 

 

 

 

 

 

 

"Uniek is dat het onderwijspro-gramma zich richt op omscholing vanuit andere branches"

"Ik juich initiatieven zoals Verder In Techniek enorm toe omdat dit bijdraagt aan het vergroten van het kennisniveau in de verspaning. Uniek is dat het onderwijspro-gramma zich richt op omscholing vanuit andere branches. Verspaning is ontzettend belangrijk voor de Nederlandse maakindus-trie. Binnen Verder In Techniek wordt er naast een conventionele basis, een volledige CNC opleiding gegeven. Het vak van operator wordt steeds complexer, maar door alle grafische ondersteuning die de Sinumerik CNC biedt eenvoudiger en uitdagender. Ik zie een grote behoefte in de markt naar CNC operators en denk dat Verder In Techniek hier grote toegevoegde waarde kan bieden."