Verder met een Heidenhain cursus

Naast onze opleidingen tot CNC operator, geven we ook cursussen in andere besturingssystemen. De Heijdenhain cursus is er daar één van. Hiermee kun je in 5 dagen de Heidenhain besturing beheersen.

Heidenhain is een besturing die de productie snel en flexibel kan aanpassen aan de lopende opdrachten. Tijdens de Heidenhain cursus van Verder in Techniek leert de cursist werkstukken volgens tekening zelfstandig te programmeren.

Onze Heidenhain cursus kan gevolgd worden als aanvulling op onze opleiding CNC draaier / frezer óf bijgewoond worden door werknemers van een machinefabriek die bijgeschoold moeten worden. Wel is kennis van frezen en ervaring op niveau 2 verspanen gewenst. Het bewerken van o.a. rechten & cirkels, gereedschapscorrecties, bewerkingscycli, onderprogammatechniek en data-overdracht zijn ‘gesneden koek’ na onze Heidenhain cursus.
 

Kosten en duur van de Heidenhain cursus

De Heidenhain cursus kan ingezet worden naar behoefte. Graag maken wij voor u een offerte op maat.


Aanmelden?

Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden voor onze Heidenhain cursus? Klik hier.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 - 724 924 of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen. 

 

 

 

“Mijn jarenlange ervaring breng ik graag over”

Ik heb 34 jaar ervaring met het gebruik van CNC draai- en freesmachines bij klanten wereldwijd. Vanuit de machinebouw, waar ik productielijnen met CNC draaimachines inrichtte, stapte ik over naar de applicatie van Philips CNC besturingen. Ik trainde en adviseerde machinebouwers en eindklan-ten van kleine werkplaats tot luchtvaart-industrie in het gebruik en de program-mering van de CNC's. Daarna volgde ik Heidenhain, waar ik 3D meetcycli en gebruikersfuncties ontwikkelde voor de Millplus en later voor de nieuwste TNC besturingen.

Door mijn ervaring met de CNC machines, het bewerkingsproces en de program-mering in de praktijk, behandel ik alle aspecten waar de operator mee te maken krijgt. Verder in Techniek biedt hiermee een praktische training waarna je als operator meteen met de machine aan de slag kan.