Verder met een opleiding niveau 4

De vraag naar vakbekwame mensen die hoogwaardige, samengestelde producten kunnen produceren met behulp van geavanceerde machines is groot. Er zijn namelijk continu ontwikkelingen in de metaalbewerking en daarvoor zijn goed opgeleide mensen nodig.

Met de opleiding niveau 4 van Verder in Techniek kom jij binnen 8 weken verder in verspanen. De opleiding staat geheel in het teken van het optimaal laten functioneren van productieprocessen en het productief, economisch draaien, frezen, boren en kotteren. Vanuit een bepaalde materiaalselectie wordt ingegaan op de juiste bewerkingsstrategie, toolselectie, verspaningsdata en de te behalen kwaliteit. Na afronding van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Ben jij operator, werkvoorbereider, productmanager of verkoper van verspanende bewerkingsmachines / gereedschappen bij een machinefabriek? En heb je een bepaalde basiskennis ‘verspanen’? Dan is de opleiding niveau 4 bij Verder in Techniek wat voor jou!
 

Kosten en duur van de opleiding

De opleiding niveau 4 wordt gegeven in 8 avondsessies van 18.00 tot max. 22.00 uur.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 2.200,-- excl. BTW.

Afhankelijk van de branchevereniging waarbij je werkgever aangesloten is, wordt een tegemoetkoming voor gemaakte kosten voor opleidingen gedaan. Je werkgever kan hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 0314 – 724 924.

Opleidingsdata 2018

Start dinsdag 3 april 2018 gedurende 8 avonden. 

 

 


Aanmelden?

Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden voor de opleiding niveau 4? Klik hier.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 - 724 924 of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen. 

 

 

 

 

 

"Verder in Techniek sluit recht-streeks aan bij de behoefte van het bedrijfsleven"

"Ik vind het initiatief van Verder In Techniek een unieke bijdrage aan de maatschappij. Het sluit rechtstreeks aan bij de behoefte op het bedrijfsleven. Kandidaten worden snel en efficiënt omgeschoold tot een waardevolle medewerker in de Nederland-se maakindustrie. Onze maakindustrie is de welvaart voor de man en vrouw in de straat zeg ik altijd. Door een unieke voorselectie weten we of de kandidaten binnen 8 weken alle kennis en vaardig-heden zich eigen kunnen maken om een goede CNC operator te worden die zelfstandig producten op een bewerkings-machine kan maken. 'Ik vind het fantastisch dat ik aan dit initiatief een belangrijke bijdrage heb kunnen leveren door samen met een onderwijskundige een uniek en modulair onderwijsprogramma te ontwikke-len."