PROVINCIE GELDERLAND START LEVE(N)LANG GELDERS VAKMANSCHAP

Op woensdag 23 mei is het gloednieuwe Gelderse samenwerkingsverband Leve(n)lang Gelders Vakmanschap stimulerend van start gegaan. Dankzij subsidie vanuit de Provincie Gelderland participeren vakorganisaties, technische branches, O&O-fondsen, MBO- en HBO-onderwijs en de Provincie Gelderland in een nieuw concept bedoeld om de regionale Gelderse economie gericht te stimuleren en te verstevigen. Bijzonder is dat in dit project O&O fondsen over de ‘schotten’ heen samenwerken om werk te maken van instroom en onderwijs in de techniek. Leve(n)lang Gelders Vakmanschap is actiegericht en opereert vanuit een concreet plan met tastbare doelen, met aansturing vanuit een veelzijdig en professioneel samengestelde Regiegroep.

Klik hier en lees hier het persbericht.

Klik hier en ga naar de website.