Naar aanleiding van de uitkomsten van de CNC monitor en Spindel -monitor van Verder In Techniek worden de verspaners en constructeurs van Baader modulair bijgeschoold in meten, tekening lezen, draaien, frezen en nieuwe moderne bewerkingstechnieken. De CNC kennismonitor meet kennis, kunde en kracht van elke individuele medewerker. Het geeft inzicht in waar en hoe je kunt bijleren zodat we je potentie optimaal benutten. De spindelmonitor meet de efficiency van je machinepark.

Beide metingen hebben bij Baader tot inzicht en omdenken geleid. Samen staan we aan de start van een groot project om productieprocessen waar nodig aan te passen zodat Baader klaar is voor de toekomst.

Benieuwd hoe de CNC kennismonitor werkt? Bekijk dan onze flyer CNC Kennismonitor of bezoek onze website https://www.verderintechniek.nl/opleidingen/cnc-advies/

Benieuwd naar hoe de spindelmonitor werkt? Bel dan met 0314-724924