Fedor, afkomstig uit de logistieke wereld, heeft de opleiding tot CNC operator gevolgd bij Verder in Techniek. Door een ongeval die Fedor een paar jaar geleden heeft gehad, kon hij dit werk niet meer uitvoeren. Na een zoektocht op de arbeidsmarkt is Fedor terecht gekomen bij Verder in Techniek. Hij heeft deze kans met beide handen aangepakt.

“Verspaningstechniek en computertechniek is helemaal mijn ding. Combineer deze twee met elkaar, en je hebt CNC verspaning. De 8 weekse opleiding bij Verder in Techniek is in mij heel goed bevallen. Toffe docenten en fijne klasgenoten. De materie is goed te volgen en je brengt alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk.

Verder in Techniek geeft ook een baangarantie. Dit heeft voor mij goed uitgepakt. Nadat ik de opleiding heb afgerond ben ik werkzaam geraakt bij @ProFlite te Doesburg. Hier draag ik de verantwoordelijkheid over twee CNC freesbanken waarmee ik panelen produceer die nodig zijn voor het produceren van flightcases. Tot slot wil ik Verder in Techniek heel erg bedanken voor deze opleiding.”

#verderintechniek #cncoperator #review