Maak kennis met Bas van Ommen. Hij is momenteel bezig met onze opleiding tot CNC Operator in Doetinchem. Bas vertelt het volgende over de opleiding:

“Na 24 jaar gewerkt te hebben in een bakkerij was het tijd voor iets anders. Via het UWV kwam ik terecht bij het leerwerk loket, zij stuurde mij een flyer van de open dag in Doetinchem voor de opleiding tot CNC Operator. Daar ben ik naartoe geweest en kwam met een positief gevoel weer terug. Na een 2e gesprek heb ik besloten de uitdaging aan te gaan.

Op 2 januari 2023 ben ik gestart met de opleiding van 8 weken bij Verder in Techniek. Ik zit nu in week 3 van de opleiding. De eerste week was pittig omdat er veel nieuwe dingen op mij af kwamen. Des al niet te min heb ik het nu ontzettend naar mijn zin en ik zit in een leuke klas van 6 leerlingen van jong en oud.”

De gekke economie van nu zet ons als mens aan het denken. Zie jij een toekomst in jouw carrière? Doe jij wat je leuk vindt of is jouw baan nu als een blok aan je been? Wil je graag zekerheid, maar weet je niet hoe? Verder in Techniek biedt de zekerheid van een gouden toekomst in High Tech.

Wil jij graag een gouden toekomst waarin jij met jouw handen kan werken? Laat je dan omscholen tot CNC Operator! Voor meer informatie kun je onze website bekijken https://www.verderintechniek.nl/opleidingen/cnc-operator/