“Van de grafische industrie naar CNC-verspanen”

‘Jaren heb ik gewerkt in de grafische industrie, maar de laatste jaren werd het steeds lastiger hier werk in te vinden. Ik wilde graag de opleiding tot CNC-operator bij Verder in Techniek volgen. Ik ben met mijn opleiding gestart in maart 2022 in Scherpenzeel. Deze mooie periode heb ik dankzij een goede begeleiding van de ervaren docenten met succes afgerond.

Vervolgens mocht ik stagelopen bij Koninklijke Nederlandse Munt (Royal Dutch Mint), mijn werkzaamheden hier bestaan uit het CNC draaien en frezen van stempels. Na mijn stage ben ik hier in dienst getreden. Mijn opgedane kennis bij de opleiding kan ik goed gebruiken in deze vorm van precisie techniek, waar hoge eisen worden gesteld aan het product. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ben blij dat mijn contract wederom is verlengd.’.

Veel succes met je verdere loopbaan Joshua!

Wil jij net als Joshua een goede toekomst in de techniek? Laat je dan nu omscholen tot CNC operator! Kijk voor meer informatie op onze website https://www.verderintechniek.nl/opleidingen/cnc-operator/

#verderintechniek #scherpenzeel #cncoperator #omscholing