Nadat Lorenzo zijn opleiding bij ons heeft afgerond tot CNC-verspaner, is hij begonnen met zijn stage bij Ispa Plastics in Zwolle. Lorenzo verteld hoe hij deze periode heeft beleefd:

‘Na mijn basis technische opleiding heb ik door omstandigheden niet meer de mogelijkheid gehad om mijn opleiding tot meubelmaker te voltooien. Ik ben gaan werken maar kon mijn draai niet vinden, doordat ik niet kon doen waar mijn passie ligt.

Ik heb altijd interesse gehad in gamen, ICT en programmeren. Toen de opleiding van Verder in Techniek voorbijkwam heb ik dan ook direct gereageerd.

Bij Ispa Plastics mag ik werken aan een 5-assige CNC-freesbank. De tekeningen worden digitaal aangeleverd door de klant om met behulp van de door ons gebruikte software diverse producten te frezen die vervolgens hun weg vinden in de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, fijnmechanica, gevelbouw, interieurbouw, etc.

Met bijna 40 jaar ervaring (vier vestigingen verdeeld over Nederland) in zowel ambachtelijke kunststofbewerking als moderne 5-assige CNC-bewerkingsmogelijkheden werkt Ispa Plastics niet voor, maar met opdrachtgevers om samen naar de mogelijkheden te kijken.’

Wij willen Ispa Plastics bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerking. Wil jij ook aan de slag bij Ispa Plastics of een vergelijkbaar bedrijf net zoals Lorenzo? Dan komen we graag met je in contact!

#verderintechniek #cncverspaner #ispaplastics