Geef ons 24 uur met uw verspaners

Het fingerspitzengefühl van ambachtelijke verspaners bepaalde jarenlang de kwaliteit van uw product. Inmiddels zorgen CNC-programma’s voor een betere reproduceerbaarheid en meer snelheid in uw proces. Niet het handwerk, maar het kundig gebruik van de nieuwste CNC-techniek maakt nu het verschil. Hebben uw verspaners CNC al in de vingers? In een cursus van 24 uur, leren wij hen om het beste uit uw kostbare CNC-gestuurde machinepark te halen!

Leren waar het écht om draait

In 8 avonden leren wij uw verspaners efficiënt draaien, frezen, boren en kotteren met de modernste CNC-technieken. Na afloop van de cursus hebben uw medewerkers de nieuwste CNC-techniek volledig onder de knie. Ze kennen de vele mogelijkheden van CNC-machines en -gereedschappen en weten hoe ze de juiste tools en spindelsnelheden moeten selecteren. Effectieve kennis voor meer rendement om de volgende dag direct in de praktijk te brengen!

Voor en door de metaalsector

De praktijkopleiding werd ontwikkeld voor en door gedreven ervaringsspecialisten uit de metaalbewer- king. We begrijpen de hectische wereld van maak- bedrijven en hebben onze cursus daar volledig op afgestemd. Tijdens de acht cursusavonden werken
de deelnemers met de modernste CNC-machines in ons praktijklokaal, zodat uw productie gewoon door kan draaien. Uw investering betaalt zich direct uit in een ver- hoogde productiviteit en een optimaal spindelrendement.

Bekijk de brochure

TERUGBELVERZOEK

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vul je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

Bel mij terug

Direct aanmelden?

Schrijf direct je in voor deze opleiding.

Nog 4 plaatsen!