Deeltijd opleiding techniek

Bij Verder In Techniek scholen we mensen in een achtweekse fulltime opleiding om tot volwaardige CNC specialisten. Daarnaast bieden we ook een deeltijd opleiding techniek aan voor iedereen die zichzelf verder wil blijven ontwikkelen. Er is volop werk te vinden in de technische sector, maar voor iedereen die al werkt is het handig om met een opleiding in deeltijd techniek door te blijven groeien, om zo je specialisme naar een hoger niveau te tillen. Wil je weten of een deeltijd technische opleiding ook iets voor jou is? Onze trainers staan voor je klaar met heldere uitleg en praktische informatie. 

Technische opleidingen MBO deeltijd

Met onze technische opleidingen MBO deeltijd geven we jou als professional de kans om je naast je huidige werk verder te professionaliseren. Zo wapen je jezelf op een slimme manier voor nog betere kansen op de arbeidsmarkt. Misschien nog wel belangrijker is dat je zo nog meer kennis opdoet over het vakgebied waar je passie ligt: de techniek dus! 

Bekijk de brochure
cnc draaien

Technische opleidingen HBO deeltijd

Technische opleidingen HBO deeltijd zijn een handige manier om door te groeien naar een hoger niveau binnen jouw vakgebied. Ben je al aan het werk in de techniek, maar wil je graag een stapje extra zetten om je toekomst nog net even interessanter te maken? Dan zijn technische opleidingen op HBO niveau de juiste move voor jouw carrière! 

Technische avondopleiding

Als je overdag aan het werk bent, dan is een technische avondopleiding de manier om te investeren in jouw loopbaan binnen de techniek. Zo kun je gewoon doorgaan met je werk en overdag zorgen dat je de rekeningen kunt blijven betalen, terwijl je in de avonduren je horizon verbreedt en jezelf voorbereidt op de volgende stap in je carrière. Neem voor jouw mogelijkheden in onze technische opleiding avondschool contact op met onze trainers, zodat je direct werk kunt maken van de volgende stap in jouw technische loopbaan.  

Meld je nu aan