Omscholen maar wat?

Stel, je wilt je omscholen, maar wat wordt dan je nieuwe beroep? Als je altijd al een interesse hebt gehad in techniek, en je graag zou willen meewerken aan hoogwaardige technologie waarmee Nederland wereldberoemd is geworden, dan heeft Verder In Techniek een mooie kans voor jouw nieuwe carrière. Vraag jij je zoals veel mensen af: omscholen, hoe pak je dat aan? Met onze opleiding tot CNC specialist heb je in maar acht weken een diploma in handen waar werkgevers in heel Nederland om staan te springen. Meedoen in de Champions League van de metaaltechniek? Zin in een snelle sprong naar een boeiende baan met prima salaris? De ervaren trainers van Verder In Techniek staan voor je klaar! 

Omscholingsmogelijkheden

Wat je arbeidsverleden of achtergrond ook is, met de juiste motivatie en een passie voor techniek hebben wij omscholingsmogelijkheden voor iedereen. CNC technici zijn zo gewild dat we je zelfs een baangarantie kunnen geven. Omscholen tot CNC specialist met behoud van je uitkering is bij ons geen probleem. We zorgen ervoor dat we je in twee maanden omscholen naar een nieuwe toekomst in de metaalindustrie, waarbij jij leert om met hightech apparatuur te werken aan geavanceerde producten die de hele wereld over gaan.  

Leerwerktraject

Ook voor een leerwerktraject ben je bij Verder In Techniek aan het juiste adres. Ben je al aan het werk, maar wil je door omscholen werken en leren combineren? Geen probleem, want omscholen en werken kunnen prima samengaan als jij de juiste motivatie hebt. Zo kun jij snel en effectief met je eigen werk leer traject bouwen aan een betere toekomst in een bloeiende sector van de Nederlandse economie. 

Bekijk de brochure

Omscholingscursussen

Met de snelle en bewezen effectieve omscholingscursussen van Verder In Techniek bieden we je een weg naar een mooie baan met een ijzersterke toekomst. CNC specialisten kunnen rekenen op een mooi salaris en een boeiend vak met prima kansen om verder te groeien. Wij geven je in acht weken een complete omscholingscursus met baangarantie, voor een carrièreswitch waarvan je tot vandaag nog niet eens durfde te dromen! 

Omscholen voor volwassenen

Verder In Techniek geeft met omscholen volwassenen een prachtige kans op mooi werk voor een nieuwe start. Met omscholing voor volwassenen bieden we mensen die bijvoorbeeld even ‘in between jobs’ zitten een springplank naar een nieuwe toekomst als CNC professional. Wat je hiervoor ook voor werk hebt gedaan, als je gevoel voor techniek hebt en graag een mooi vak wilt leren, dan hebben wij een omscholingscursus met baangarantie en eventueel met behoud van uitkering voor je klaar staan. 

Omscholen op latere leeftijd

Ook omscholen op latere leeftijd is bij ons geen enkel probleem. Gelukkig zien steeds meer werkgevers in dat de ervaring en de sterke motivatie van mensen die zich omscholen op oudere leeftijd juist een groot voordeel kan zijn. Daarom is een omscholen 40+ traject bij Verder In Techniek ook gewoon mogelijk met baangarantie. Ben jij gemotiveerd om iets nieuws te leren en je carrière te kickstarten in de wereld van de techniek? Neem dan contact op en ontdek zelf waarom omscholen op je 45e wel eens het beste idee van je leven kan zijn! 

Omscholing 50 plusser

Je hoort vaak verhalen van mensen die na jarenlang werken thuis komen te zitten zonder baan. Daardoor gaat er in ons land heel veel ervaring en expertise verloren, en dat is gewoon hartstikke zonde. Veel werkgevers in de metaalsector vinden dat gelukkig ook. Daarom dagen we je uit om contact op te nemen: jouw omscholing als 50 plusser kan je vandaag nog op weg helpen naar een prachtige nieuwe kans op de arbeidsmarkt. Gun jezelf een tweede jeugd met een opleiding met baangarantie en ga aan de slag in de metaalsector voor een glansrijke toekomst! 

Meld je nu aan