Omscholen met baangarantie

In de wereld van de Nederlandse metaaltechniek zitten werkgevers altijd te wachten op nieuw technisch talent. Dat geldt absoluut ook voor de CNC specialisten die we bij Verder In Techniek opleiden. Daarom kunnen we jou in maar acht weken omscholen met baangarantie. In acht weken opgeleid voor een mooi beroep met een prima toekomst, en dan gegarandeerd direct aan het werk: een mooiere kans op een carrière in de techniek kun je je niet wensen. Heb jij de motivatie om jezelf te laten omscholen met baangarantie als aanstormend CNC talent? Meld je dan nu aan bij de opleiders van Verder In Techniek en ga na twee maanden al aan de slag met jouw toekomst in de techniek! 

Klaar met je uitkering? Kies voor een UWV omscholing met baangarantie! 

Heb je altijd al gevoel voor techniek gehad en zou je daar graag je werk van willen maken? Als je op dit moment in een uitkering zit, dan kan Verder In Techniek jou snel op weg helpen naar je nieuwe toekomst. Wij werken samen met de overheid om zoveel mogelijk gemotiveerde mensen het boeiende vak van CNC specialist te leren. Door te kiezen voor onze UWV opleiding met baangarantie schakel jij vanuit je uitkeringssituatie in acht weken om naar een goedbetaalde baan in de Nederlandse metaaltechniek. Klaar met je uitkering en zin om snel iets mooi van je toekomst te maken? Kies dan met Verder in Techniek voor een UWV opleiding met baangarantie in de Champions League van de metaalindustrie! 

Bekijk de brochure

Ook een opleiding met baangarantie voor volwassenen

We zijn er bij Verder In Techniek ook gespecialiseerd om door een opleiding met baangarantie volwassenen om te scholen. We hebben al heel wat mensen opgeleid voor een carrièreswitch waar ze zelf misschien nooit aan hadden gedacht. Het maakt niet uit of je vorige baan nou bakker was of hovenier, winkelmedewerker of bezorger: als jij gevoel voor techniek hebt en zin om iets nieuws te leren, dan staan wij open voor jouw plannen. Heb jij interesse in een opleiding met baangarantie voor volwassenen? Neem dan contact op voor jouw eigen sprong naar een nieuwe carrière als CNC specialist! 

Meld je nu aan