Omscholen UWV

Vanuit het UWV je opleiding opstarten: het is een prima manier om vanuit een uitkering snel aan een nieuwe baan met een mooie toekomst te werken. Bij Verder In Techniek bieden we je de kans om je opleiding via het UWV in acht weken te halen: met behoud van uitkering en nog met een baangarantie ook! Heb je gevoel voor techniek en lijkt het je wat om met hightech apparatuur precisiewerk te leveren in de metaaltechniek? Dan is onze CNC opleiding volgen via UWV jouw slimste en snelste weg naar een glansrijke carrière in de Nederlandse metaalindustrie! 

Opleiding volgen met behoud van uitkering

Als jij op dit moment in een uitkering zit, dan is de kans groot dat je daar graag iets aan wilt doen. Ben je gemotiveerd om in sneltreinvaart te werken aan een nieuwe toekomst met mooie vooruitzichten en een prima salaris? Dan is een opleiding volgen met behoud van uitkering een prachtige kans. Bij Verder In Techniek leiden we je in acht weken op tot CNC technicus, terwijl je uitkering gewoon door blijft lopen. Ben je na twee maanden geslaagd, dan garanderen we je een baan in de bloeiende Nederlandse metaalsector. Neem nu contact op voor een omscholing met behoud van je uitkering, dan heb je met een beetje geluk en wat doorzettingsvermogen het UWV binnenkort niet meer nodig! 

Bekijk de brochure
Nieuw kans voor Mark van Maaren als CNC Operator

Omscholen, UWV en jij: een verstandige stap naar een nieuwe toekomst

Door jou professioneel te laten omscholen wil UWV ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk kans maakt op een nieuwe, zelfstandige toekomst met een mooie betaalde baan. Bij Verder In Techniek zijn we een samenwerking aangegaan waardoor het UWV omscholing met behoud van uitkering en zelfs met baangarantie kan aanbieden. Jij kan hiervoor in aanmerking komen, als je aan ons laat zien dat je in huis hebt wat wij zoeken. Wil jij zelf je omscholing via UWV in gang zetten? Laat het ons weten en wie weet ben jij acht weken later aan de slag als CNC specialist. 

Meld je nu aan