Logeerplek dichtbij Verder in Techniek Doetinchem

Wil jij je laten omscholen bij Verder in Techniek maar woon je niet om de hoek? Ook daar houden we rekening mee! Wij bieden jou verschillende mogelijkheden om gedurende de opleiding ergens te kunnen overnachten, want we zijn van mening dat dit geen belemmering hoeft te zijn! Zo ook bij onze docent Ben, hij verbouwde de schuur naast zijn huis tot een ruim appartement. In deze blog lees je meer en tonen we nooit eerder vertoonde beelden…

Prachtig appartement in hartje Achterhoek

Aan de rand van Doetinchem dicht tegen Langerak aan, woont Ben Schel, één van onze praktijkdocenten bij Verder in Techniek. Al jarenlang woont hij met veel plezier in zijn woning aan de Keppelseweg. Al vanaf het begin is Ben betrokken bij Verder in Techniek en zet zich dan ook al jaren in voor het werven en opleiden van kandidaten tot CNC operators. Hoe groter en bekender Verder in Techniek werd, hoe vaker er kandidaten waren die niet direct uit de buurt kwamen. Ons team bij Verder in Techniek verwees hen naar betaalbare hostels of hotels in de buurt, maar kwamen er al snel achter dat zij iets meer wilde betekenen.

Logeerplek is van alle gemakken voorzien

Na jarenlang klussen in zijn schuur, besloot Ben de bovenverdieping ervan om te bouwen tot een appartement. Met een eigen ingang, keukenblok met koelkast, ruime slaapkamer met zithoek én een aparte badkamer wist hij een mooie plek te creëren voor kandidaten die tijdelijk dichterbij de locatie van Verder in Techniek in Doetinchem wilden wonen. Inmiddels hebben hier al tientallen kandidaten mogen verblijven tegen een kleine vergoeding en zij krijgen hier een hoop voor terug! Naast een ruime slaapkamer en alle genoemde voorzieningen bevindt het appartement zich in de natuurrijke omgeving van de Achterhoek. Ook zeker niet te vergeten zijn de bekende buren van Ben; Bennie Jolink en zoon Gijs, van de bekende Achterhoekse band Normaal. Ben waardeert zijn privacy en dat van zijn gasten, maar staat ook zeker open voor een gezamenlijke maaltijd of kop koffie op zijn tijd. “Aanspraak is altijd gezellig, maar is zeker niet verplicht. Ik wil dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in het appartement, het is immers hun tijdelijke thuis.” Ben vertelt zijn gasten graag over de Achterhoek en zijn jarenlange ervaring in de verspaning. Een gastheer ten top!

Logeerplek Ben Schel

Een extra logeerplek

Aan het ruime appartement in de schuur grenst een éénpersoons slaapkamer. “Wanneer kandidaten het goed met elkaar kunnen vinden wil het nog wel eens voorkomen dat de keuken en badkamer worden gedeeld. Dit hoeft niet, maar kan een goede optie zijn als beide kandidaten het leuk vinden om wat aanspraak te hebben na een leerzame dag bij Verder in Techniek.”

Heb je interesse in een opleiding tot CNC operator maar woon je niet om de hoek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

TERUGBELVERZOEK

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vul je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

Bel mij terug

WAAROM DEZE OPLEIDING?

  • In 8 weken opgeleid

  • Gratis instromen

  • 95% baangarantie

  • Voor iedereen geschikt

Direct aanmelden?

Schrijf direct je in voor deze opleiding.

Direct aanmelden

Gooi het roer om

Het blijft bijzonder

‘Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring. En als je dan zonder enige ervaring of relevante vooropleiding toch aan zo’n omscholingstraject mee mag doen, dan moet je die gouden kans met beide handen aangrijpen.

Marjolein Doets