Ontmoet ons nieuwste teamlid Nandi

Achter de schermen stond ze al een tijdje te trappelen, maar 3 mei was het dan zover. Het was de eerste werkdag van Nandi Thulin, Business Development Manager bij Verder in Techniek. Wij vroegen haar waar ze het meest naar uitkijkt, wat ze voor Verder in Techniek wil gaan betekenen en naar haar verdere ambities. Je leest het in deze blog.

Nandi Thulin 2

Jarenlange ervaring in de metaalbranche

Met jarenlange ervaring bij Randstad Techniek Noord – Oost Nederland is ze een kenner van de technische (metaal)branche. “Binnen Randstad Techniek focuste ik mij op technische klanten voor de vacatures binnen de metaalbranche in Noord-Oost Nederland. Hierbij lag mijn focus vooral op het verbinden van de juiste technische kandidaten met bedrijven uit mijn netwerk en op het onderhouden en uitbreiden van mijn netwerk binnen de metaalbranche in deze regio.”

Het aanspreekpunt van Verder in Techniek

Deze kennis en ervaring kan ze goed gebruiken in haar functie bij Verder in Techniek. Ze is hét aanspreekpunt van Verder in Techniek en wil daadwerkelijk iets betekenen voor de ander. Het contact met bedrijven, gemeenten, uitzendbureaus, het UWV maar ook met (potentiële) kandidaten is wat haar werk zo leuk maakt. Naast dat ze veel op de locaties in Doetinchem en Scherpenzeel aanwezig zal zijn, is ze ook veel onderweg om het contact met bedrijven en andere instanties te behouden. Een gemotiveerde dame waar, naar eigen zeggen, ‘niet lullen maar poetsen’ op het lijf geschreven staat.

Werkzaamheden van Nandi

“Bij Verder in Techniek ben ik verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt en het aanboren van eventuele nieuwe afzetmarkten waaraan Verder in Techniek haar goederen en/of diensten levert. Ik hou trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Om het uitbreiden van de business praktisch te bewerkstelligen, ben ik in direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiële nieuwe klanten (zowel bedrijven als kandidaten),” aldus Nandi.

Nandi Thulin

Enorm tekort aan CNC verspaners en banen liggen voor het oprapen

Er is een enorm tekort aan CNC verspaners en dat zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. “Ik hoop met Verder in Techniek een bijdrage te mogen leven aan het aanvullen van het tekort door kandidaten te werven voor de opleidingen die wij aanbieden. Door om- en bijscholen hopen we steeds meer enthousiaste mensen in de verspanende branche aan het werk te krijgen,” aldus onze nieuwe collega. De banen liggen voor het oprapen! We weten zeker dat Nandi ons gaat helpen om Verder in Techniek naar een nog hoger niveau te brengen en de kandidaten aan de juiste bedrijven weet te koppelen.

“Mijn eerste dagen bij Verder in Techniek waren super inspirerend en ik heb alleen nog maar meer energie gekregen om (aankomend) verspanend Nederland verder te helpen. Ik ben er helemaal klaar voor!” Wij wensen Nandi veel succes en vooral veel plezier met deze nieuwe baan!

TERUGBELVERZOEK

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vul je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

Bel mij terug

WAAROM DEZE OPLEIDING?

  • In 8 weken opgeleid

  • Gratis instromen

  • 95% baangarantie

  • Voor iedereen geschikt

Direct aanmelden?

Schrijf direct je in voor deze opleiding.

Direct aanmelden

Gooi het roer om

Het blijft bijzonder

‘Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring. En als je dan zonder enige ervaring of relevante vooropleiding toch aan zo’n omscholingstraject mee mag doen, dan moet je die gouden kans met beide handen aangrijpen.

Marjolein Doets