Project omschrijving

Maro Machinebouw uit Terborg heeft zich gespecialiseerd in het grotere draai- en freeswerk zowel enkel stuks als kleine series. Er worden grote onderdelen gemaakt met een hoge nauwkeurigheid met de meest moderne hightech machines. Voor het aannemen van een nieuwe medewerker hebben zij contact met Verder in Techniek opgenomen. “Na een rondleiding door jullie opleidingscentrum en een prettig gesprek met de docenten waren we zeer positief gestemd over de opleiding welke jullie kandidaten aanbieden. Complimenten over de wijze waarop jullie kandidaten selecteren voor de opleiding en jullie praktische handelswijze.”

“Wat jullie onderscheidend maakt ten opzichte van andere opleidingsinstituten is dat jullie de opleidingskosten financieren van tevoren. Pas bij een positieve match tussen een kandidaat en bedrijf worden de kosten terugverdiend door jullie. Een mooi verdienmodel waar iedereen beter van wordt! Na de stageperiode hebben wij zelf een kandidaat een dienstverband kunnen aanbieden, ons doel is dus bereikt mede dankzij jullie! We kijken terug op een fijne samenwerking en zullen bij verdere uitbreiding zeker weer een beroep op Verder in Techniek doen.”

Kunnen we jouw onderneming ook helpen aan nieuwe medewerkers? Of kunnen we de huidige medewerkers misschien bijscholen? Verder in Techniek denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor een omscholings- of bijscholingsprogramma op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.