Project omschrijving

“Een stap die je niet snel ziet aankomen, maar voor mij de beste beslissing uit mijn leven: omscholing bij Verder in Techniek! Als accountmanager legde ik mezelf continu druk op, had ik last van stress en haalde ik weinig voldoening uit behaalde resultaten. Het roer moest om!

Een lange zoektocht volgde waarbij Verder in Techniek steeds vaker werd aangeklikt om te bekijken. Na een open gesprek waarin al mijn vragen werden beantwoord en mijn zorgen (het is toch een flinke stap) werden weggenomen ben ik met de studie begonnen.

Inmiddels zit de studie erop en zit ik midden in mijn stageperiode. Deze loop ik bij Veros B.V. ‘state of the art metal processing’ in Scherpenzeel. Hier heb ik de kans om meters te maken, het vak verder te leren, te bekijken welke aspecten van het vak mij het best liggen en zo een mooie carrière op te bouwen.

Een baan in de metaalindustrie als CNC operator geeft mij een hoop voldoening. Je ziet het resultaat van je voorbereiding direct terug in je eindproduct. Ik ga weer met plezier naar mijn werk, kom maar op met de komende 20 jaar!”