Project omschrijving

Ik ben Visar Zejnullahu en ik woon in Doetinchem, oorspronkelijke kom ik uit Kosovo, sinds 2010 woon ik in Nederland. Toen ik hier kwam wonen, kon ik geen Nederlandse taal spreken. Sinds dien wist ik het zeker, als je de taal goed spreekt, heb je meer kansen voor een beter baan. Daarom ben ik meteen met Nederlandse als tweede taal programma 2 begonnen, en die heb ik in een korte tijd afgerond.

Aangezien dat ik Scheikundig Ingenieur ben, ben ik meteen begonnen om een baan te zoeken. Op die tijd heb ik meer dan 200 sollicitatie brieven naar verschillende bedrijven gestuurd maar helaas kond ik geen baan tijdens de economische crisis vinden, dus de deuren van scheikundig waren dicht dacht ik, maar ja het leven is net als een fiets om te blijven balanceren, moet je de hele tijd blijven bewegen. Met de fiets van het leven, via het uitzendbureau Match 4u ben ik terecht gekomen bij Verder in Techniek en hier heb ik de rode draad van mijn leven gevonden. Ik heb meteen de opleiding als cnc- operator niveau 2+ begonnen, het was beste moeilijk voor een korte tijd een nieuw vak te leren maar met behulp van enthousiaste leraren is het mij wel gelukt.

Na die tijd heb ik stage gelopen bij het bedrijf Brink Moulds & Dies Brink in Winterswijk. Aangezien dat alle betrokkene partijen tevreden met mij waren, krijg ik het eerste contract als cnc draaier voor bepaalde tijd, en die is later naar onbepaalde tijd omgezet. Tijdens een periode van 3 jaar heb ik heel veel geleerd, ik ben zo geïnteresseerd in techniek, ik ga altijd voor een 10, een 8 is niet voelden voor mij. Om dit te kunnen bereiken niveau 2 was niet voldoende voor mijn en vervolgens heb ik ook niveau 4 bij Verder in Techniek gedaan.