Geen voorkennis vereist

Behoud van uitkering, geen sollicitatieplicht

Volop carrièremogelijkheden

Rode loper naar de high tec industrie

Verder in Techniek zorgt voor vakmensen2018-07-20T21:42:10+00:00

Verder in Techniek helpt u snel aan vakmensen

De continue ontwikkelingen in de metaalbewerking vragen om vakmensen. Vakkundige medewerkers met hart voor het vak. De roots van Verder in Techniek liggen bij KIM Komeetstaal. Vanuit haar roots voelt Verder in Techniek zich sterk betrokken bij metaalindustrie. Vandaar dat zij de sector verder wil en kan helpen met goed opgeleide en gemotiveerde CNC Operators. We kunnen dit garanderen omdat we:

  • een strenge selectieprocedure hanteren. Een selectie waarbij we motivatie zwaar laten wegen. Ongeveer 6 van de 100 aanmeldingen mogen de opleiding volgen. Vanwege hun motivatie zijn deze studenten in staat om in 8 weken bij ons het vak te leren.
  • opleidingen aanbieden speciaal ontwikkeld door mensen die zich nauw betrokken voelen en nog steeds zijn bij de metaalsector.
  • goed geluisterd hebben naar werkgevers en daardoor de behoefte van bedrijven in de metaalsector exact in kaart konden brengen.

Studenten leren bij Verder in Techniek CNC programmeren. Daarvoor hebben we de meest recente CNC simulatie software ter beschikking. We trainen de studenten op de meest geavanceerde CNC DMG MORI machines. Machines die voorzien zijn van de nieuwste besturingssystemen en software. Na 8 weken zijn ze daardoor in staat nauwkeurig, productief en economisch te produceren. Onderdelen van de hoogste kwaliteit. Echte vakmensen dus. En ze kunnen direct bij u aan de slag!

De metaalsector heeft behoefte aan vakmensen

De opleiding van vakmensen voor vakmensen

De opleiding tot CNC Operator bij Verder in Techniek is opgezet door praktijkmensen. Vakmensen die hun sporen in het CNC Verspanen ruimschoots hebben verdiend. Daardoor is er een compleet nieuwe manier van opleiden ontstaan. Een opleiding die zich inmiddels heeft bewezen omdat 95% van studenten die we hebben opgeleid nog steeds werkzaam is in de metaalsector! Tot tevredenheid van deze nieuwe vakmensen en hun werkgevers. Ook al is het een opleiding op én met moderne CNC DMG MORI machines, ook de conventionele basis wordt niet vergeten. Het opleidingsniveau is gebaseerd op kenteq en crebo richtlijnen voor allround verspaner niveau 2 omdat we alle betrokkenen houvast willen bieden ten aanzien van het praktijkniveau van de opleiding.

Onze studenten leren in een periode van 8 weken:

  • Het inrichten en bedienen van CNC machines t.b.v. producten vervaardiging.
  • Het instellen en programmeren van een CNC machinebesturing.
  • Toezicht en controle te houden om een beheerst bewerkingsproces mogelijk te maken.
  • Specificaties van werkstukmaterialen, specifieke machine uitrusting en machine eigenschappen.
  • Het benodigde verspanende gereedschap en opspanmiddelen te selecteren om de juiste bewerking uit te kunnen voeren.
  • Een ‘test’ run uit te voeren met behulp van computer simulatieprogramma’s.
  • Het corrigeren en bijstellen van zowel het machine- als bewerkingsproces t.b.v. een verhoogde constante kwaliteit van het eindproduct.

INFORMATIE AANVRAGEN

Nieuwsgierig hoe we ook uw onderneming aan vakmensen kunnen helpen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vraag informatie aan

AANMELDEN

Enthousiast, met het aanmeldformulier kunt u uw medewerkers aanmelden?

Aanmelden