We verhogen uw productiviteit

Met gemotiveerde CNC Operators niveau 2+

Verzeker u van gekwalificeerde nieuwe medewerkers, die vanaf dag één volledig voor u inzetbaar zijn. Iedere 8 weken zijn er weer 10 gemotiveerde CNC-Operators die een degelijke praktijkopleiding op ons moderne machinepark achter de rug hebben. Met de ambitie het te gaan maken als CNC-Operator.

 En prima opgeleide verspaningstechnologen niveau 4+

Ook van uw huidige medewerkers kunnen we de productiviteit verhogen. In 8 avonden van 3 uur leren we hen hoe je het meest efficiënt CNC-draait, freest, boort en kottert. Onze resultaten zijn inmiddels ruimschoots bewezen door de 250 cursisten die we tot volle tevredenheid aan het bedrijfsleven hebben afgeleverd.

cnc operator

U verliest geen kostbare productietijd

Verder in Techniek beschikt over een uiterst modern machinepark en traint cursisten met de nieuwste simulatieprogramma’s. Uw eigen machines kunnen gewoon blijven doordraaien zodat u geen kostbare machinetijd of mensen kwijt bent voor het opleiden van nieuwe of bijscholen van uw huidige medewerkers.

Leren met de juiste focus

Cursisten leren bij Verder in Techniek waar het echt om draait. Na afloop van een cursus hebben ze op het gewenste niveau de nieuwste CNC-kennis onder de knie. Ze kennen de vele mogelijkheden van CNC-machines en -gereedschappen en weten hoe ze de juiste tools en spindelsnelheden moeten selecteren. Effectieve kennis voor meer rendement om de volgende dag direct in de praktijk te brengen!

Voor en door de metaalsector

De praktijkopleidingen werd ontwikkeld voor en door gedreven ervaringsspecialisten uit de metaalbewerking. We begrijpen de hectische wereld van maakbedrijven. Na een zorgvuldige inventarisatie hebben ons lesaanbod daar volledig op afgestemd.

INFORMATIE AANVRAGEN

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Vraag informatie aan

AANMELDEN

Enthousiast, met het aanmeldformulier kunt u uw medewerkers aanmelden?

Aanmelden