Praktijkopleidingen:

Verder in Techniek biedt op dit moment de volgende opleidingen:

PRAKTIJKOPLEIDING CNC OPERATOR NIVEAU 2+

Tijdens de opleiding trainen we gemotiveerde cursisten door ervaren professionals uit het vak. In ons praktijklokaal werk ze in kleine klassen met de modernste technieken en maakt iedere cursist elke week een eigen product. Na de opleiding kunnen cursisten zelfstandig kwaliteitsproducten vervaardigen op hightech CNC machines.

PRAKTIJKOPLEIDING CNC VERSPANINGSTECHNOLOGIE (NIVEAU 4+)

De vraag naar vakbekwame mensen die hoogwaardige, samengestelde producten kunnen produceren met behulp van geavanceerde machines is groot. Er zijn continu ontwikkelingen in de metaalbewerking en daarvoor zijn goed opgeleide mensen nodig. Verder in Techniek biedt naast de basiscursus Operator, de cursus CNC Verspaningstechnologie op  4+ niveau. Deze cursus is toegankelijk voor mensen die een opleiding op niveau 2 hebben gevolgd of voldoende ervaring hebben als draaier/frezer.

PRAKTIJKOPLEIDING CNC FANUC, HEIDENHAIN OF OKUMA

Naast onze basisopleiding tot CNC Operator, geven we ook cursussen in specifieke besturingssystemen. Hiermee trainen we in een week hoe medewerkers het optimale bereiken met een specifiek besturingssysteem. De cursus levert direct een verbetering van de productiviteit, een grotere flexibiliteit en meer efficiency in de programmering.

PRAKTIJKOPLEIDING TEKENINGLEZEN

Deze cursus leert in <periode> de regels van het technische tekeninglezen. De opleiding is bedoeld voor operators en geënt op de CNC praktijk. Aan de orde komen o.a.: genormaliseerde begrippen en symbolen; tekenmethoden; maat- en materiaalaanduidingen; toleranties conform het ISO-passingstelsel. De cursus is er op gericht om de zelfstandigheid en efficiëncy van de operator te vergroten.

PRAKTIJKOPLEIDING METEN EN MEETMETHODEN

Meten is weten. Maar welke methode is het meest efficiënt en hoe meet je wat je moet meten. In deze <periode> cursus komen aan bod: maten op tekeningen; symbolen op tekeningen; waar is de meetnauwkeurigheid van afhankelijk; ISO-passingstelsel; kalibers. Ook deze opleiding is er op gericht om de zelfstandigheid van de operator te vergroten en de kwaliteit van het werk te verhogen.

PRAKTIJKOPLEIDING OP MAAT

Speciaal voor ondernemingen die hun medewerkers willen bijscholen biedt Verder in Techniek maatwerkoplossingen. Op basis van uw wensen stellen we in overleg met onze praktijkdocenten maatwerkopleiding samen. Samen bepalen we de inhoud van cursus en waar het accent hoort. Samen bepalen we het resultaat.

INFORMATIE AANVRAGEN

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Vraag informatie aan

AANMELDEN

Enthousiast, met het aanmeldformulier kunt u uw medewerkers aanmelden?

Aanmelden