CNC kennismonitor

Naast het omscholen en bijscholen van gemotiveerde mensen tot CNC operators biedt Verder in Techniek ook een andere dienst aan. Ben je benieuwd waar je met jouw organisatie staat? Wat het kennisniveau is van jouw medewerkers? Vraag je je af of jullie voorbereidt zijn op de high tech industry? Wij geven bedrijven en organisaties advies op het gebied van CNC verspaning middels de CNC kennismonitor! Neem contact met ons op voor meer informatie >>

Hieronder een voorbeeld ter illustratie van een onderdeel van de CNC kennismonitor.

Inzicht in actuele verspanende kennis

Ben je benieuwd wat de actuele verspanende kennis is van je medewerkers? En wil je weten welke aandachtspunten er zijn voor de organisatie? Met de resultaten van deze CNC kennismonitor weet jij straks precies waar de kwaliteiten en verbeterpunten liggen van jouw organisatie en medewerkers. Hierdoor kunnen wij onderwijs op maat bieden zodat iedereen bijscholing die bij hen kennisniveau past. Ook wordt duidelijk welke functie bij wie past en zo haal je meer uit jouw personeel. Zijn jullie als organisatie klaar voor de high tech industry?

Vraag meer informatie aan

CNC kennismonitor

CNC kennismonitor
Met de CNC kennismonitor brengen wij het huidige niveau op het gebied van CNC van jouw organisatie in beeld. Middels deze tool laten we jullie zien waar nog ruimte is voor verbetering, denk aan procesverbetering, kwaliteitsverbetering, productverbetering of een verbetering in efficiëntie of professionalisering.

Leerbaarheidstest
Middels een leerbaarheidstest wordt de leerbaarheid gemeten, bijvoorbeeld hoe snel en nauwkeurig iemand is op vijf cognitieve gebieden gerelateerd aan zijn of haar algemene intelligentie. Ook wordt inzicht verkregen in het algemene leervermogen en de mentale verwerkingssnelheid, oplossingsgericht denken en aanpassingsvermogen. Maar ook wordt duidelijk of je een medewerkers wel voldoende uitdaging biedt.

Persoonlijke voorkeur test
Middels de persoonlijke voorkeur test wordt het gedrag en de kennis van iemand gemeten, bijvoorbeeld om onderlinge communicatie te verbeteren, motivatie en betrokkenheid van medewerkers te verhogen of om aandachtspunten te signaleren voor ontwikkeling. Zo wordt de juiste persoon voor de juiste functie ingezet. Daarbij is efficiëntie ‘the key’.

Meer weten?

Uitgebreid rapport met CNC advies

Uiteindelijk ontvang jij als werkgever een uitgebreid rapport van resultaten en gemiddelden van de hele organisatie. Hiermee wordt antwoord gegeven op de volgende vragen: Waar liggen kansen? Waar liggen leemtes? Maar ook wordt na goedkeuring van iedere werknemer een rapport per persoon gemaakt die antwoord geeft op de vraag; wie en waar moeten we bijscholen om het optimale uit onze organisatie en het personeel te halen?

Breng de actuele theoretische kennis in beeld en wees voorbereid op de toekomst! Verder in Techniek helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Opleidingskalender

Je kunt instappen voor de volledige opleiding of voor het volgen van een module op onderstaande data:

Doetinchem

1 juli 2024 t/m 6 september 2024

9 september 2024 t/m 1 november 2024

4 november 2024 t/m 10 januari 2025

Nog maar 42 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie

Scherpenzeel

21 mei 2024 t/m 12 juli 2024

26 augustus 2024 t/m 18 oktober 2024

28 oktober 2024 t/m 20 december 2024

Nog maar 1 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie

Zij gingen je voor

Het blijft bijzonder
Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring. En als je dan zonder enige ervaring of relevante vooropleiding toch aan zo’n omscholingstraject mee mag doen, dan moet je die gouden kans met beide handen aangrijpen.

– Marjolein Doets

Meer reviews
Marjolein Doets aan haar CNC machine

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR ONZE OPLEIDING

Direct inschrijven of meer informatie