Over ons

De trainers van de praktijkopleiding

Versnelde MBO-opleidingen

Verder in Techniek is de schakel die de ketting compleet maakt. Omdat we vraag en aanbod bij elkaar brengen. Gemotiveerde mensen met interesse in techniek aan de ene kant met de vraag naar geschoolde medewerkers aan de andere kant. Verder in Techniek biedt op de praktijk afgestemde, eigentijdse MBO-opleidingen, waardoor de kandidaten over de juiste vaardigheden en motivatie te beschikken en klaar zijn voor een praktijk.

Ook dit jaar zullen er weer veel verspaners de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. De reguliere MBO-opleidingen leveren ca. 230 verspaners op niveau 2 af. Met de 80 mensen die we jaarlijks bij Verder in Techniek opleiden zijn we daarom inmiddels één van de grote spelers.

Eigentijds en efficiënt

De hedendaagse maatschappij vraagt om effectiviteit en efficiency. Kortom: het goede, goed doen. Effectiviteit bereikt Verder in Techniek door juist dat te doen wat nodig en het overbodige achterwege te laten. We bieden een gestructureerd en geplande aanpak met moderne middelen. Op de praktijk afgestemde MBO-opleidingen. Daarom zijn we efficiënt en effectief. Dat is werken volgens Verder in Techniek.

Verbonden

Een schakel heeft houvast aan beide zijden. Daarom staat Verder in Techniek voortdurend in contact met de markt. Met werkgevers aan de ene zijde en met kandidaten en hun coaches aan de andere kant. Niet om hun behoefte in te kunnen schatten, maar wel om hun behoefte exact te kennen. Met als doel een duurzame samenwerking waarin Verder in Techniek niet vóór mensen, maar mét mensen werkt. Waarin we elkaars kennis waarderen en benutten. Op elkaar kunnen vertrouwen. En tenslotte om samen verder komen in techniek.

Persoonlijk

Het succes van Verder in Techniek is voor een belangrijk deel ontstaan omdat Verder in Techniek een betrouwbare partner is voor haar relaties. Betrouwbaar omdat ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Herkenbaar is en benaderbaar. Bovenal een partner die mensen weet te binden en te motiveren. Een partner die steunt op vakmanschap, nuchterheid, ervaring en betrokkenheid. Een partner die trots is op wat ze doet en het succes dat inmiddels is ontstaan.

Deskundig

Met het nieuwste machinepark en een slim gebruik van alle beschikbare kennis en informatie maximaliseert Verder in Techniek de efficiency van haar processen. De proactieve samenwerking met relaties bevordert de kwaliteit van de MBO-opleidingen waardoor Verder in Techniek de aansluiting met de arbeidsmarkt behoudt. Met als doel, behoud van vakmanschap en toekomstbestendig opleiden, want dat is de focus van Verder in Techniek.

INFORMATIE AANVRAGEN

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we kunnen bieden?

Vraag informatie aan

AANMELDEN

Enthousiast, met het aanmeldformulier kunt je jezelf of medewerkers aanmelden?

Aanmelden