Zeker van werk met de CAO Metaal en techniek

Als jij straks bij Verder In Techniek je opleiding tot CNC expert hebt afgerond, dan sta je stevig in je schoenen op de arbeidsmarkt. Werkgevers in de metaalsector staan te springen om goed opgeleide vakmensen, dus we kunnen je zelfs een baangarantie geven. Heb jij straks als CNC technicus eenmaal je draai gevonden, dan valt jouw werk onder de regelingen van de CAO Metaal en Techniek. CAO staat voor Collectieve ArbeidsOvereenkomst, wat wil zeggen dat jij en al je collega’s samen beschermd worden door dezelfde regels en voorwaarden, wat je contract met je toekomstige werkgever ook precies inhoudt. Hierdoor ben je zeker van een eerlijk salaris, afspraken over veilig en gezond werken en regelingen voor je pensioen en meer. Met de Metaal en Techniek CAO sta je sterk in je werk, je hele loopbaan lang.

CAO Metalektro
Met de CAO Metalektro werk je straks binnen een landelijk stelsel van afspraken over je werk, je arbeidsomstandigheden en belangrijke zaken zoals je salaris, regelingen voor uitval bij ziekte, of bijvoorbeeld de opbouw van je pensioen. De CAO Metalektro beschermt iedereen die werkt op de grens waar metaalbewerking en elektrotechniek elkaar raken, dus dat geldt voor een flink aantal beroepen waar je als CNC technicus aan de slag kunt.

CAO Kleinmetaal
In de CAO Kleinmetaal zijn voor de kleinmetaalsector stevige afspraken gemaakt voor jouw zekerheid en toekomstperspectief als vakkracht. De Kleinmetaal CAO regelt allerlei belangrijke aspecten van lekker, gezond en veilig werken in de kleinmetaal industrie: nu, maar zeker ook in de toekomst en zelfs na je pensioen.

CAO Grootmetaal
Net als in de CAO’s voor de metalektro en kleinmetaal branches zijn ook in de CAO grootmetaal harde afspraken gemaakt over de voorwaarden en omstandigheden waaronder je als CNC technicus werkt. Je pensioensopbouw, salaris, toeslagen en (vervolg-)opleidingsmogelijkheden zijn in de Grootmetaal CAO stevig op papier gezet. Zo heb je altijd de zekerheid dat het met jouw werkomstandigheden en de toekomst van je carrière wel goed zit met de groot metaal CAO-bepalingen op zak.

Bekijk de brochure

Opleidingskalender

Je kunt instappen voor de volledige opleiding of voor het volgen van een module op onderstaande data:

Doetinchem

26 juni 2023 t/m 8 september 2023

11 september 2023 t/m 3 november 2023

6 november 2023 t/m 5 januari 2024

8 januari 2024 t/m 1 maart 2024

Nog maar 26 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie

Scherpenzeel

21 augustus 2023 t/m 13 oktober 2023

23 oktober 2023 t/m 15 december 2023

Nog maar 82 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR ONZE OPLEIDING

Direct inschrijven of meer informatie