Heidenhain CNC

De firma Heidenhain is een begrip in de metaalwereld, en zeker in de bedrijfstakken die met CNC technologie werken. Deze van oorsprong Duitse onderneming werd al in 1889 opgericht en hield zich destijds bezig met het etsen van metaal, met name voor weeg- en meetapparatuur. In de tweede helft van de twintigste eeuw werd de expertise op meet- en regelgebied uitgebreid naar besturingen en elektronica, waardoor ook Heidenhain CNC het licht zag. Inmiddels is Heidenhain Nederland een vaste partner voor de landelijke metaalsector, met een respectabele traditie als het gaat om digitale aansturen van CNC apparatuur.

Heidenhahn digitale uitlezing

Heidenhain digitale uitlezing is op basis van het glasheldere Klaartekst systeem een betrouwbare besturing voor CNC frees- en freesdraaimachinesHeidenhain CNC technologie wordt zowel in Nederland als in het buitenland door veel bedrijven gebruikt, en daarom wordt in de CNC opleiding van Verder In Techniek uitgebreid aandacht besteed aan het werken met dit systeem. Naast de Heidenhain CNC technologie leren onze studenten ook werken met de apparatuur van Okuma CNC en Fanuc CNC, zodat we altijd zeker weten dat afgestuurde CNC operators direct aan de slag kunnen met de nieuwste machines, ongeachte bij welke werkgever ze hun carrière starten. 

Bekijk de brochure
Meld je nu aan

TERUGBELVERZOEK

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vul je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

Bel mij terug

WAAROM DEZE OPLEIDING?

  • Volop carrièremogelijkheden
  • Moderne CNC opleiding
  • Korte praktijkopleiding
  • Behoud van uitkering, geen sollicitatieplicht

Direct aanmelden?

Schrijf direct je in voor deze opleiding.

Direct aanmelden

Gooi het roer om

Het blijft bijzonder

‘Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring. En als je dan zonder enige ervaring of relevante vooropleiding toch aan zo’n omscholingstraject mee mag doen, dan moet je die gouden kans met beide handen aangrijpen.

Marjolein Doets

Vrijblijvend contact

Laat je vrijblijvend voorlichten door een van onze experts.

Contact opnemen