Salaris Metaal en Techniek

Natuurlijk volg je een opleiding bij Verder In Techniek niet zomaar. Je wilt jezelf ontwikkelen tot CNC specialist en een nieuwe stap maken naar een mooie carrière. Dat is logisch, maar je werkt niet voor niets. Als jij straks de arbeidsmarkt op gaat verdien je ook een salaris dat bij vakwerk in metaal en techniek hoort. In de CAO Metaal en Techniek zijn daar harde afspraken over gemaakt. Met die afspraken is jouw salaris als metaal vakman of -vrouw straks goed geregeld, zodat je zeker weet dat je niet alleen bouwt aan een mooie carrière, maar ook aan een mooi inkomen dat past bij jouw nieuwe skills als CNC technicus. Bovendien wordt er in de CAO gewerkt met loonschalen, waardoor je salaris met je mee blijft groeien terwijl jij jezelf verder ontwikkelt. 

CAO Metaal en Techniek salaris

In de CAO Metaal en Techniek is salaris een van de belangrijkste punten waarover werkgevers, vakbonden en werknemers duidelijke afspraken hebben gemaakt. Naast zaken als je pensioen, vakantiegeld en toeslagen is in de CAO een prima salaris voor je vastgelegd. Zowel je startsalaris als de mogelijkheden om je loon te verhogen terwijl je doorgroeit zijn goed geregeld, voor een ijzersterke toekomst in de Metaal en Technieksector.  

Salarisschalen Metaal en Techniek 

Met de salarisschalen Metaal en Techniek is geregeld dat je salaris met je meegroeit naarmate jij jezelf verder ontwikkelt als professional. Dat is ook nodig binnen een sector die volop in beweging is. Met de CAO Metaal en Techniek salarisschalen hou je steeds uitzicht op een hoger loon terwijl jij meer ervaring opbouwt, dus na je start met Verder In Techniek kun je in de metaalsector een leven lang vooruit. 

Bekijk de brochure
CNC verspanen bracht Mark Bockting vast werk

Salaris Kleinmetaal

Ook het salaris in de Kleinmetaal sector is goed geregeld door collectieve afspraken. Als jij na jouw opleiding in deze branche aan het werk gaat kun je bouwen op de zekerheid van een CAO Klein Metaal salaris. Daarmee weet je zeker dat je een eerlijk loon verdient voor een mooi vak met een prima toekomst. 

CAO Kleinmetaal salarisschalen 

Omdat de CAO Kleinmetaal salarisschalen gebruikt, blijft je loon met je mee groeien terwijl jij meer ervaring opbouwt in je werk. Zo ben je met elke salarisschaal Kleinmetaal verzekerd van een eerlijk salaris terwijl jij jezelf ontwikkelt als CNC specialist. 

Salaris Grootmetaal

Ook het salaris voor Grootmetaal medewerkers is goed geregeld met harde afspraken in een eigen CAO. Collectieve afspraken over een eerlijk salaris voor Grootmetaal professionals zijn jouw garantie voor een prima salaris, nu en in de toekomst. 

Doorgroeien met de salarisschalen Grootmetaal

Via de salarisschalen Grootmetaal is in de CAO geregeld dat je loon ook hier met je meegroeit. Je kunt je in de Grootmetaal een carrière lang blijven ontwikkelen, en met de CAO Grootmetaal salarisschalen weet je zeker dat jouw loon zich op een eerlijke manier met je mee blijft ontwikkelen. 

CAO Metalektro salaris

Met een CAO Metalektro salaris kun jij jezelf straks prima redden als je in de Metalektro sector aan het werk gaat. Collectieve afspraken regelen een eerlijke beloning voor mooi werk, zodat jij weet waar je straks aan toe bent. 

CAO Metalektro salarisschalen

Met de CAO Metalektro salarisschalen is geregeld dat het loon met je meegroeit als jij langer in de Metalektro sector aan het werk bent. De Metalektro salarisschalen garanderen je een salaris dat past bij jouw eigen ervaring en ontwikkeling als CNC technicus, zodat je ook hier een mooie toekomst op kunt bouwen vanaf de springplank die Verder In Techniek je biedt.  

Meld je nu aan