Werk je graag in een inspirerende, technisch georiënteerde omgeving met een familiaire sfeer en vind jij het leuk om mensen te helpen en te begeleiden naar een nieuwe uitdagende functie in de techniek? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgevers in de verspaningswereld zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Jouw rol is het snel en efficiënt zoeken naar de beste kandidaten voor deze opdrachtgevers. Dat kunnen ervaren kandidaten zijn, maar ook kandidaten die zich bij ons in 8 weken willen laten omscholen tot CNC verspaner. Een brede rol met veel vrijheid, verantwoordelijkheden en ruimte om eigen ideeën in te brengen en dus jezelf verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze functie bij Verder in Techniek Scherpenzeel? Kijk dan snel naar de vacature op onze website en wellicht beland je wel in ons gezellige team.

https://www.verderintechniek.nl/vacature-recruiter-bij-verder-in-techniek-scherpenzeel/

#verderintechniek #vacature #recruiter #scherpenzeel