Partners van Verder in Techniek

De opleidingen van Verder in Techniek zijn mede succesvol dankzij de partners van Verder in Techniek kunnen beschikken. Hierdoor staan we midden in de praktijk van alle dag. Door dit netwerk kunnen we gebruik maken van de aanwezige kennis op het gebied van educatie en arbeidsbemiddeling.

Provincie Gelderland
Met Leve(n)lang Gelders Vakmanschap willen vakbonden, brancheorganisaties en Opleidings- en Ontwikkelings(O&O)-fondsen de (om)scholing van vakmensen in de techniek stimuleren, kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt ondersteunen en het levenlang ontwikkelen in techniek vooruithelpen. Bijzonder is dat in dit project O&O-fondsen buiten hun kaders samenwerken om de arbeidsmarkt in beweging te krijgen en techniekonderwijs verder te ontwikkelen.

Bezoek website

Komeetstaal
Komeetstaal is al meer dan 65 jaar actief in productie, verkoop en technisch advies van hoogwaardige professionele gereedschappen voor de metaalindustrie. Vanuit het Oost-Gelderse Doetinchem zijn wij gestart als producent. In de loop der jaren zijn wij in staat gebleken flexibel te reageren op de vele technologische veranderingen en hebben wij onze strategie daarop aangepast. In de loop der jaren heeft Komeetstaal een uitstekende band opgebouwd met het technische onderwijs in Nederland. Op basis van deze samenwerking zijn wij in staat de verspaningstechnieken in de verspanende industrie voor te blijven. Het wederzijds respect is groot en de ‘kruisbestuiving’ doelmatig. We leren en werken met elkaar.

Randstad
Randstad realiseert zich als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar kandidaat en organisatie bij elkaar.

Bezoek website

Mitutoyo
Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur zijn we wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische expertise. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines bieden wij ook een optimale ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst.

Bezoek website

DMG MORI
Digitization is changing our world both quickly and radically. The switch to digitization requires fundamental further development which can only be achieved globally and jointly, in strong partnerships and on an equal footing. DMG MORI continues to develop positively – technologically, structurally and culturally. Our business is marked by Dynamic and Excellence.

Bezoek website

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR ONZE OPLEIDING

Direct inschrijven of meer informatie