Wij brengen je verder in techniek

De praktijkopleiding van Verder in Techniek zijn ontwikkeld door gedreven ervaringsspecialisten uit de metaalbewerking. Zij begrijpen de wereld van maakbedrijven het beste. Verder in Techniek heeft haar opleidingen volledig op haar wensen afgestemd. Op onze eigen machines in onze eigen praktijklokalen brengen we onze kennis over op de altijd gemotiveerde deelnemers.

Maro Machinebouw

Prettige samenwerking met Maro Machinebouw

Maro Machinebouw uit Terborg heeft zich gespecialiseerd in het grotere draai- en freeswerk zowel enkel stuks als kleine series. Er worden grote onderdelen gemaakt met een hoge nauwkeurigheid met de meest moderne hightech machines.

Meer lezen

Van slijter naar slijper

Ik ben Jeroen Jorna, 58 jaar, getrouwd, vader en trotse opa. Ik heb de afgelopen 20 jaar gewerkt als ‘slijter en dranken specialist’ in de detailhandel en een groothandel.

Meer lezen
Van accountmanager naar het managen van metaal

Van accountmanager naar het managen van metaal

Een stap die je niet snel ziet aankomen, maar voor mij de beste beslissing uit mijn leven: omscholing bij Verder in Techniek! Als accountmanager legde ik mezelf continu druk op, had ik last van stress en haalde ik weinig voldoening uit behaalde resultaten. Het roer moest om!

Meer lezen
Review Theo Stelwagen

Van keukenverkoper naar CNC operator

Als je meerdere keren toch wel een signaal krijgt dat het werk wat je al jaren doet, misschien niet meer het werk is wat bij je past, de wederzijdse liefde is over, dan is het nog een hele stap om dat te onderkennen, en daar dan ook wat mee te gaan doen.

Meer lezen
Sanne Verder in Techniek

Van design en styling naar techniek

Na mijn opleiding van enkel 8 weken kon ik mijn theorie toepassing in de praktijk. Ik mocht stage lopen bij Flamco waar ik tot op heden nog steeds werkzaam ben. Binnenkort mag ik hier zelfs starten met een vaste baan!

Meer lezen
Omscholing tot CNC verspaner

Omscholen tot CNC verspaner

Na 14 jaar diverse kantoorfuncties te hebben uitgeoefend vond Nic Swelsen dat het tijd werd voor iets anders. Hij liet zich omscholen tot CNC verspaner bij Verder in Techniek.

Meer lezen

Van Kosovo naar Winterswijk

Ik ben Visar Zejnullahu en ik woon in Doetinchem, oorspronkelijke kom ik uit Kosovo, sinds 2010 woon ik in Nederland. Toen ik hier kwam wonen, kon ik geen Nederlandse taal spreken. Sinds dien wist ik het zeker, als je de taal goed spreekt, heb je meer kansen voor een beter baan.

Meer lezen

Van hypotheekbank naar freesbank

Met veel industrie in en om mijn woonplaats Emmen, is een baan in de techniek een grotere kans om in de regio werkzaam te zijn. Fijn, want mijn huidige baan in het bankwezen begon mij, met de reistijd naar het westen van het land en de daarbij gepaarde hotelovernachtingen, steeds meer tegen te zitten.

Meer lezen

Terug de techniek in

Mijn naam is Patrick Zilver, 28 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Nadat ik jaren geleden door een reorganisatie gedwongen werd om uit de techniek te stappen, ben ik de transportwereld ingestapt.

Meer lezen
CNC verspanen bracht Mark Bockting vast werk

Van de meubel- naar de metaalindustrie

Ongeveer 3,5 jaar geleden, had ik geen vast werk. Ik werkte op dat moment in de winkel- en interieurbouw. De ene week was er wel werk, de andere week weer niet. Nederland zat toen voor mijn gevoel wel aardig in de crisis.

Meer lezen

Carrièreswitch: van veehouder naar CNC operator

Ik ben na de opleiding bij Verder in Techniek via jullie bij Linco in Doesburg beland voor de stageperiode. Na de stageperiode kreeg ik hier een jaarcontract. Het gaat prima, ik heb veel plezier in het werk hier in Doesburg. Ik werk aan een 4-assige Okuma freesmachine.

Meer lezen

Het heeft mij persoonlijk een boost gegeven

Ik ben nog steeds werkzaam bij René van de Wiel fijnmetaal in Nieuwkuijk. Een klein bedrijf met zes medewerkers, dat maatwerk producten levert. Je moet hier allerlei soorten materialen verspanen.

Meer lezen
Harm Tak is zich aan het voorbereiden op een vast baan

Ik begin hieraan met de nadruk op doorleren

Na mijn HAVO opleiding heb ik allerlei productiewerk gedaan via uitzendbureau’s. Weekje hier, tijdje daar. Nu was ik echt op zoek naar iets duurzaams, maar ik had ook moeite om nog een extra opleiding te gaan doen. Dat duurt dan toch weer een hele tijd voor je aan de slag bent.

Meer lezen

Nieuwe kans voor Mark van Maaren

Ik was bedrijfsleider bij een organisatie met zorg voor dieren, waar we o.a. een dierenambulance en ook een dierenpension hadden. Na mijn verhuizing naar de Achterhoek wilde ik hier aan de slag, maar dat viel aanvankelijk niet mee.

Meer lezen
Marjolein Doets aan haar CNC machine

Marjolein gooit het roer om

Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring.

Meer lezen

Opleidingskalender

Je kunt instappen voor de volledige opleiding of voor het volgen van een module op onderstaande data:

Doetinchem

15 juli 2024 t/m 20 september 2024

23 september 2024 t/m 15 november 2024

18 november 2024 t/m 24 januari 2025

Nog maar 21 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie

Scherpenzeel

26 augustus 2024 t/m 18 oktober 2024

28 oktober 2024 t/m 20 december 2024

Nog maar 63 dagen tot de volgende training!

Direct inschrijven of meer informatie