De eerste groep CNC operators van 2023 hebben hun certificaat ontvangen in Doetinchem. Deze groep heeft de opleiding goed afgerond en hebben mooie kansen gekregen voor stageplekken en bij hun eigen werkgever.

Guido van Wees gaat naar Machinefabriek Eijmers in Doetinchem voor zijn stage. Daan van Arragon heeft de kans gekregen van Slagman Techniek in Doetinchem om de opleiding bij ons te volgen. Bas van Ommen is bezig met zijn stage bij Contour in Winterswijk. Kirsten Jansssen is gestart bij Brimapack in Ulft. Dorus Menting is van start gegaan bij Baader in Doesburg. Tot slot is Lorenzo Straetemans begonnen bij Ispa Plastics in Zwolle.

Wij willen alle bedrijven bedanken voor de kans die zij geven aan de kandidaten, ook dank aan het UWV en de kandidaten die hun kansen hebben gepakt.

Succes allemaal in jullie verdere loopbaan als CNC operator!

Wil jij je ook laten omscholen of bijscholen? Kijk dan op onze website naar de mogelijkheden! https://www.verderintechniek.nl

#verderintechniek #doetinchem #cncoperator #certificaat #omscholing #cncoperator