Denny heeft zich door HFI kunnen laten bijscholen bij Verder in Techniek

Denny van HFI heeft bij ons de opleidingsmodules voor CNC draaien gevolgd tijdens de achtweekse opleiding. Dit was mogelijk met weinig productieverlies voor HFI en maximaal kennisresultaat. Denny volgde bepaalde dagdelen de praktijkgerichte lessen bij Verder in Techniek.

Denny aan het woord:
‘Ik vond het af en toe best pittig, maar heel leerzaam. Ik weet nu veel meer en snap veel beter waar ik mee bezig ben in mijn werk. De iso-codes, de formules en natuurlijk de docenten die mij belangrijke dingen hebben geleerd blijven mij het meest bij.’

Ook William Nagel, manager van @HFI Groenlo, onderschrijft dit. ‘Ga zo door bij Verder in Techniek, want het helpt ons enorm. Dit is precies wat het bedrijfsleven nodig heeft. Jullie brengen alleen die theorie bij die nodig is en brengen dat in korte praktische modules.’

Wil jij je medewerkers net als Denny in korte tijd om- of bijscholen? Neem dan contact met ons op via www.verderintechniek.nl