Bij het Stadionplein in Emmen vond op 25 mei het Zoo Werkt ’t Festival plaats waar we vanuit Verder in Techniek samen met Büter Hydraulics uit Emmen vertegenwoordigd waren. Bijna drieduizend bezoekers genoten in een ontspannen sfeer van het festival en het prachtige weer.

Bij de 116 stands van bijna 100 bedrijven in verschillende branches konden bezoekers in gesprek over hoe het werk er bij hen uitziet.

Het unieke concept van belevingsstands viel goed in de smaak bij scholieren, werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Zo waren ze de hele dag bezig met het besturen van kranen, het bakken van stroopwafels en bij ons konden ze banden verwisselen. Banden verwisselen? Ja!

Als (toekomstig) verspaner dien je nauwkeurig en snel te kunnen werken. Precies de vaardigheden die je ook nodig hebt om snel en goed banden te kunnen wisselen in de pitstraat bij de Formule 1. Hiervoor hadden we een unieke Formule 1 auto staan waarvan de banden gewisseld konden worden. Jong en oud deed mee en we eindigden met een top 3 snelste tijd voor de jongeren en een top 3 snelste tijd voor de volwassenen vanaf 18 jaar.

Afgelopen donderdag (15 juni) hadden we de prijsuitreiking voor de winnaars. De nummer 1 won o.a een goed gevuld boodschappenpakket gesponsord door de Jumbo aan de Statenweg in Angelso.

We dagen jullie hierbij alvast uit voor een volgende challenge op het volgende event! Wanneer je ons volgt op onze social media ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

#verderintechniek #cncoperator #omscholing #bijscholing #prijsuitreiking #formule1