Met trots delen we dat er weer twee getalenteerde Oekraïense kandidaten een contract hebben gekregen bij hun stagebedrijf na het succesvol afronden van hun opleiding tot CNC-operator bij Verder in Techniek.

Het is inspirerend om te zien hoe deze twee enthousiaste heren, Vladic en Denys, hun reis zijn begonnen vanuit Oekraïne en zich hebben toegewijd aan het ontwikkelen van hun vaardigheden in de wereld van CNC-bewerking hier in Nederland. Hun vastberadenheid en toewijding hebben hen niet alleen geholpen om de opleiding te voltooien, maar ook om zich te onderscheiden als veelbelovende talenten voor Joop van Zanten.

De opleiding bij Verder in Techniek heeft Vladic en Denys voorzien van de nieuwste kennis en praktische ervaring op het gebied van CNC-bewerking. Met deze expertise zijn ze nu klaar om bij te dragen aan de groei en innovatie van Joop van Zanten. Hun internationale perspectieven en culturele achtergronden zullen ongetwijfeld een verrijking zijn voor hun team en samenwerking.

Dit succesverhaal is een bewijs van onze toewijding aan talentontwikkeling en diversiteit in ons bedrijf. Het toont aan dat kansen en prestaties geen grenzen kennen. Door samen te werken en te investeren in de groei van individuen, kunnen we gezamenlijk nieuwe hoogten bereiken.

Laten we Vladic en Denys feliciteren met hun indrukwekkende prestaties! Samen kijken we uit naar een toekomst vol innovatie, succes en groei.

Vandaag om 16.20 uur op NPO Radio 1 is er een mooi interview te horen over deze mooie ontwikkelingen.

#verderintechniek #Talentontwikkeling #InternationaalTalent #CNCOperator #SamenGroeiRealiseren #JoopvanZanten