“Van jongs af aan wilde ik altijd al iets met techniek. Ik kon toen urenlang kijken naar een wasmachine, met de vraag hoe dat toch allemaal kon. Na het voorgezet onderwijs heb ik een technische opleiding gevolgd, maar had toen niet de kans om hier mijn werk van te maken. Ik heb jaren in de horeca gewerkt, maar mijn hart lag bij de techniek.

Een half jaar geleden kwam ik in contact met Verder in Techniek. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de start van de opleiding werd ik op een professionele en zorgvuldige manier begeleid. Ik had zelfs de keuze tussen meerdere bedrijven om een dienstverband aan te gaan.

Yokogawa Process Analyzers Europe B.V. bood mij een dienstverband aan én de opleiding bij Verder in Techniek. De kans om bij een mooi en innovatief bedrijf met dynamische toekomst te gaan werken, met fijne en prettige collega’s als team. De keuze voor Yokogawa te Amersfoort was dan ook snel gemaakt.

Met veel enthousiasme ben ik op 21 augustus gestart met de opleiding CNC operator.
In de 8 weken durende opleiding wordt het lesprogramma zowel theoretisch als in praktijk op een zeer innovatieve manier gegeven. Je wordt echt klaargestoomd voor de toekomst.

Kortom: Ik ben erg dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en hoe alles is gaan rollen. Het is een perfecte manier om jezelf om te scholen en een nieuwe weg in te slaan van de ene branche naar een andere branche.” – Michael

#verderintechniek #cnc #techniek #omscholen #bijscholen