“Goedendag, mijn naam is Nick, ik ben 36 jaar en ik kom uit Oekraïne.

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, maar helaas kon ik niet iets vinden waar ik mijn hele leven zou willen blijven werken. Ik bleef maar zoeken. Een tijdje geleden heeft Verder in Techniek een presentatie gegeven voor Oekraïners zoals ik, ik mocht hier ook aanwezig zijn. Ik vond dit heel interessant en zag er ook een toekomst in.

Gelukkig werd ik toegelaten tot de opleiding naar CNC Operator. De opleiding vond ik geweldig. Het verschilde nog best met de studie die ik heb gevolgd, dus ik moest veel nieuwe dingen leren. Ik vond het leuk en niet moeilijk. Ik had er leuke medekandidaten en fijne docenten, de goede uitleg maakte de opleiding heel toegankelijk.

Momenteel loop ik mijn stage bij VINK Techniek in Didam. Het is zo fijn dat ze verschillende machines hebben waar ik mijn kennis in de praktijk kan brengen. Ik voel mij hier thuis en ik hoop dat ik hier zou mogen blijven.

Graag zou ik Verder in Techniek willen bedanken voor de geweldige kans die ik heb gekregen om deel te nemen aan de Nederlandse maatschappij en de kans om een normale toekomst te hebben.

Great Thanks to Verder in Techniek that you were with me and helped me a lot through all that! Ineke, Lubert, Nandy, Ben and Peter, thank you. Best team in Doetinchem.” – Nick

#verderintechniek #omscholing #review #cnc #techniek