Nick is één van de 15 Oekraïners die dit jaar zijn opgeleid bij Verder in Techniek.  Hij werkt met veel plezier bij VINK Kunststoffen in Didam, doet werk op niveau, is blij en voelt dat hij nu onderdeel is van de Nederlandse maatschappij.

Weet je het verhaal van Jan-Willem nog? Na zijn opleiding bij Verder in Techniek is hij begonnen met zijn stage bij Tuinte Smart Industrial Solutions. Acht weken in de stage hoort Jan-Willem dat hij hier mag blijven en nog verder mag leren. Hij volgde de HEIDENHAIN-module zodat hij zelfstandig aan het werk kan.

Michael en Dennis die beiden hun jongensdroom hebben kunnen waarmaken. Of Guido die niet één dag werkloos was en na het allereerste sollicitatiegesprek meteen ja zei tegen Machinefabriek Eijmers in Doetinchem.

Wij zijn trots onze bijdrage te kunnen leveren aan het personeelstekort in de maakindustrie. Kortom 2023 was een fantastisch jaar met als klap op de vuurpijl de overname door COVEBO. Dit geeft ons mooie kansen voor 2024. Wij kunnen nu nog meer mensen opleiden en aan het werk helpen in de techniek.

Team Verder in Techniek wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

#verderintechniek #omscholen #bijscholen #cnc #feestdagen #2023