De opleidingskosten2019-07-10T12:03:00+00:00

Hoe rekenen we af?

Verder in Techniek heeft een landelijk convenant met het UWV. Hierdoor kunnen en mogen we landelijk werven uit mensen die staan ingeschreven bij het UWV. Zij kunnen deelnemen aan de opleiding met behoud van uitkering. Tevens zijn zij vrijgesteld van sollicitatieplicht. Deze cursisten behouden dus hun inkomen tijdens de opleidingsperiode.

De opleiding wordt gegeven gedurende 320 uur. Potentiële deelnemers melden zichzelf aan. Cursisten worden ook door bedrijven aangedragen. En ook uitzendbureau’s werven cursisten. Zo is er bijvoorbeeld een samenwerking met Randstad Techniek en Match4U.

Subsidiemogelijkheden voor de opleiding

Voor bedrijven die zijn aangesloten bij een branchevereniging zijn er vaak subsidiemogelijkheden voor de gemaakte opleidingskosten.

Ook de provincies stimuleren het vakmanschap en dus het beroepsonderwijs. De provincie Gelderland heeft daarvoor de website https://geldersvakmanschap.nl opgezet waar bedrijven en individuele cursisten te rade kunnen gaan.  Download hier de pdf met criteria van de provincie Gelderland voor subsidies.

Omdat de situatie van bedrijf tot bedrijf en cursist tot cursist verschilt maken we over de opleidingskosten financiële afspraken op maat.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0314 – 724 924. Direct een afspraak maken met onze vertegenwoordiger?

INFORMATIE AANVRAGEN

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Vraag informatie aan

AANMELDEN

Enthousiast, met het aanmeldformulier kunt u uw medewerkers aanmelden?

Aanmelden