Bijscholing in Techniek

De ontwikkelingen in de techniek gaan altijd maar door, in een tempo dat soms nauwelijks bij te houden is als je ook nog gewoon je werk moet doen. Als je niet oppast word je ingehaald door de veranderingen binnen je vakgebied, waardoor je uiteindelijk niet meer mee kunt met de laatste innovaties. De metaalbewerking is als beroepsgroep geen uitzondering op dit fenomeen, zeker als het gaat om CNC techniek. Precies daarom verzorgt Verder In Techniek bijscholing voor professionals uit de sector. Onze trajecten voor bijscholing in techniek zorgen ervoor dat iedereen weer helemaal op de hoogte is van de actuele stand van zaken, zodat er geen kansen blijven liggen en niemand op de werkvloer achterop hoeft te raken.

Maatwerkcursus

Verder In Techniek begrijpt de kracht van flexibiliteit. Daarom bieden we onze actuele CNC kennis aan als maatwerkcursus. Zo kan elke afdeling of onderneming de expertise up-to-date houden, zonder daar veel tijd of budget aan te hoeven besteden. Ideaal voor instromende medewerkers, re-integratie en bij- of omscholing van het personeel. Onze praktijkopleiders denken graag mee om een maatwerkopleiding toe te spitsen op de specifieke wensen en behoeftes van elke werkvloer en onderneming.

Bekijk de mogelijkheden
Marjolein Doets aan haar CNC machine

Metaalunie

Omdat continue innovatie en bijscholing cruciaal zijn in een dynamische sector als de metaalindustrie, werkt de Metaalunie actief mee bij aan de opleiding van de vakmensen uit de sector. Daarvoor is de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking (OOM) in het leven geroepen. De stichting adviseert werkgevers over een slim opleidingsbeleid en kan ook op financieel gebeid ondersteuning bieden als het om scholing en kennisactualisering gaat. Zo is er altijd een passende oplossing te vinden voor een maatwerkcursus in CNC actualiteiten bij Verder In Techniek.

Nieuwsgierig geworden? Meld je direct gratis aan!

Meld je nu aan

TERUGBELVERZOEK

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vul je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.

Bel mij terug

WAAROM DEZE OPLEIDING?

  • Maatwerkcursus

  • In samenwerking met de Metaalunie

  • Gratis aanmelden

  • Flexibel

Direct aanmelden?

Schrijf direct je in voor een van onze maatwerkcursussen

Direct aanmelden

Gooi het roer om

Het blijft bijzonder

‘Als je als meisje vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo-opleiding in de metaalbewerking zal dan nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie. Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een openbaring. En als je dan zonder enige ervaring of relevante vooropleiding toch aan zo’n omscholingstraject mee mag doen, dan moet je die gouden kans met beide handen aangrijpen.

Marjolein Doets

Vrijblijvend contact

Laat je vrijblijvend voorlichten door een van onze experts.

Contact opnemen