Project omschrijving

Door de Carrièreswitch geniet Bennie Sloetjes van de zekerheid van een vast inkomen:

Ik ben na de opleiding bij Verder in Techniek via jullie bij Linco in Doesburg beland voor de stageperiode. Na de stageperiode kreeg ik hier een jaarcontract. Het gaat prima, ik heb veel plezier in het werk hier in Doesburg. Ik werk aan een 4-assige Okuma freesmachine.

Ik ben heel bij met de switch die ik gemaakt heb, dit werk ligt mij goed. De zekerheid van een vast maandelijks inkomen geeft veel rust. Ik was al een tijdje aan het kijken naar werk nadat ik gestopt was met de varkens, maar had er nog geen idee van wat te gaan doen.  Toen kwam mijn buurman met een folder van Verder In Techniek aan zetten. Toen ik die las dacht ik meteen dat is wat voor mij en heb ik met jullie gebeld. Ruim een maand later ben ik met de opleiding bij jullie begonnen, een half jaar nadat ik de folder gekregen had, heb ik een jaarcontract bij Linco. Ik heb alles van deze baan te danken aan Verder In Techniek.

Mijn tip voor de toekomstige kandidaat

Maak je niet te druk om de overvloed aan informatie in de eerste weken, later komt het wel weer boven als je in de praktijk werkt.