Project omschrijving

Ik ben nog steeds werkzaam bij René van de Wiel fijnmetaal in Nieuwkuijk. Een klein bedrijf met zes medewerkers, dat maatwerk producten levert. Je moet hier allerlei soorten materialen verspanen. Dus het dagelijks oneindig veel programmeren, ombouwen, en het plan van aanpak opbouwen. Iedere dag is anders, het heeft mij persoonlijk een boost gegeven.

Als je bedenkt dat ik momenteel een 4 assige draaibank bestuur met draaiende gereedschappen en een subspil die ook nog eens Fanuc “ISO”besturing heeft, dan ben ik er mega trots op dat ik dit in een jaar tijd helemaal naar mijn hand heb weten te zetten.

Bennie van Os: “zonder scholing ben je verloren

En dat allemaal dankzij Verder in Techniek. Want zonder scholing en een diploma ben je reddeloos verloren in dit vak. Ik was een beetje genoodzaakt een andere richting in te slaan door problemen met mijn rug, maar nu ben ik blij dat ik voor dit beroep gekozen heb. Ik ben wel te porren voor een uitdaging en leer graag iedere dag wat bij. Gelukkig is dat allemaal het geval bij mijn huidige werkgever. Ik krijg er ook de kans voor.

Mijn tip voor de toekomstige kandidaten :

Geloof in je zelf …… Het is even pittig , maar het plezier schiet er al snel in  en maak een grapje op zijn tijd.